Plofkraak bij ING-bank Bonkelaarplein

22 mei 2013 door Ruben
Plofkraak bij ING-bank Bonkelaarplein

SLIEDRECHT - Op woensdag 22 mei is rond vier uur in de ochtend een plofkraak gepleegd op de ING-bank aan het Bonkelaarplein. Daarbij vlogen een auto en een luifel in brand. Die brand kon snel geblust worden.

De politie is nog op zoek naar de daders. Ze zouden langs de kinderboerderij aan de Thorbeckelaan gevlucht zijn. Een signalement is er vooralsnog niet, de politie hoopt op de hulp van getuigen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.