Succes bij de kunstbende Zuid-Holland

30 mei 2013
Succes bij de kunstbende Zuid-Holland

SLIEDRECHT - Zondag 26 mei heeft het dansteam The Creators onder leiding van Iris Struijk de regio finale van de danswedstrijd Kunstbende Zuid-Holland gewonnen. Het Sliedrechtse talenten team zal op zondag 29 juni in de Amsterdamse Melkweg gaan strijden om de landelijk titel.

De regio finale werd gehouden in het Haagse Paard van Troje en de Jury rapporten van 26 mei logen er niet om, zo was hun commentaar na afloop;

“De juryleden vonden dat de creativiteit en diversiteit sterk naar voren kwamen. De choreografie en compositie is verrassend, we konden duidelijk zien dat jullie aandacht hebben gegeven aan alle aspecten…wij moedigen jullie aan om verder jullie talenten voort te zetten!”

De dames van The Creators hebben niet alleen een plaats in de finale gewonnen maar ze zullen ook een masterclass krijgen van het Nederlands Dans Theater!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.