Sliedrecht hijst vlag op donderdag en vrijdag

15 augustus 2013
Sliedrecht hijst vlag op donderdag en vrijdag

SLIEDRECHT - Donderdag 15 augustus 2013: formeel einde Tweede Wereldoorlog.

Op donderdag 15 augustus 2013, de dag van de Japanse capitulatie in 1945, wordt het formele einde van de Tweede Wereldoorlog in het Koninkrijk der Nederlanden herdacht. Op overheidsgebouwen, ook in de gemeente Sliedrecht, hangt die dag de Nederlandse vlag in top.

Vrijdag 16 augustus 2013: uitvaart prins Friso.

Vrijdag 16 augustus 2013 hijst de gemeente Sliedrecht de vlag halfstok voor de overleden prins Friso. Premier Rutte heeft dinsdag 13 augustus 2013 een vlaginstructie uitgegeven voor de dag van de begrafenis van prins Friso in Lage Vuursche aanstaande vrijdag. Op alle hoofdgebouwen van de Rijksoverheid moet de vlag die dag halfstok hangen. Provincies en gemeenten en buitenlandse diplomatieke vertegenwoordigingen is gevraagd zich aan deze vlaginstructie te houden

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.