Tuesday 21 September 2021

Alles over Sliedrecht

17-jarige man uit Alblasserdam aangehouden voor bezit van meerdere soft drugs.

9 juni 2021

ALBLASSERDAM / SLIEDRECHT - Op donderdag 3 juni 2021, omstreeks 21.45 uur, zagen agenten een voertuig rijden op de Prisma te Sliedrecht. Zij hebben dit voertuig een stopteken gegeven en zagen dat er twee personen in het voertuig zaten. Bij het openen van de bijrijdersdeur kwam er direct een sterke wiet lucht naar buiten. Hierop hebben onze collega’s de uitlevering gevorderd van alle aanwezige drugs. Hierna kwam er meerdere softdrugs tevoorschijn en gaf de bijrijder o.a. 5 gripzakjes met hasj en 2 met hennep. Vervolgens hebben zij een onderzoek ingesteld in het voertuig. Hierbij hebben zij geen andere verboden middelen gevonden.

De bestuurder werd onderworpen aan een alcohol en drugstest. Deze waren beiden negatief.

De bijrijder, een 17-jarige man uit Alblasserdam, is aangehouden voor het bezit van soft drugs. De Alblasserdammer is overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht.

Bij de insluiting werd er in de onderbroek van de verdachte nog een prepaid telefoon, 435 euro en nog twee gripzakjes met hasj aangetroffen. Hierbij had de verdachte niet aan de vordering van alle aanwezige drugs voldaan. Dit zal meegenomen worden in het onderzoek.

De recherche gaat deze zaak verder onderzoeken. De verdachte zal later zijn straf te horen krijgen.

Lees meer over:

drugs aanhouding soft
Deel dit bericht met je vrienden!