Renovatie milieustraat (vooraankondiging)

10 juni 2014
Renovatie milieustraat (vooraankondiging)

SLIEDRECHT - De werkzaamheden voor de renovatie van de milieustraat gaan binnenkort starten. Tijdens de renovatie kunt u op de gebruikelijke tijden terecht om afval te brengen, maar u wordt gevraagd om hiervan zo weinig mogelijk gebruik te maken vanwege de beperkte capaciteit. Het klein chemisch afval (kca) wordt alleen op zaterdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur in ontvangst genomen.

De gemeente adviseert u om het afval zoveel mogelijk voor de renovatie naar de milieustraat te brengen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.