Schaakjeugd doet examen

23 juni 2014 door Ad van Herk
Schaakjeugd doet examen

SLIEDRECHT - De afgelopen weken heeft de Sliedrechtse schaakjeugd examen gedaan voor de verschillende Stappen. De afgelopen maanden hebben de trainers Peter vd Bergh, Wim Hokken, Joost Stoker, Niels Mijnster en Christiaan Verheij de jongens klaargestoomd voor het examen. 

Examinator Wim Hokken kon zodoende de afgelopen clubavonden veel examens afnemen. Zo deden Miquel Verhoef, Esto Safaipour, Barend van Dieren en Tim de Waard examen voor Stap 1. Gezien de snelheid waarmee de jeugd de 24 opgaven oplosten, wijst er op dat de kans van slagen hoog is.

Dat geldt ook voor de jeugd die examen deed voor Stap 2. Voor die altijd lastige stap deden Jesse Vonk, Mitchel van Vonderen, Joppe den Breejen, Gerard van Steenoven, Damiam Flameling en Maarten Hartkoren examen. Dat was al meer zweten dan voor Stap 1, maar alle jongens leverden tevreden hun antwoordformulier in, zodat ook hier goede hoop is op veel geslaagden.

Aanstaande donderdag 26 juni vindt de diploma-uitreiking plaats. Kijken of alle examenkandidaten geslaagd zijn....

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.