CDA steunt fractie

24 juni 2014
CDA steunt fractie

SLIEDRECHT - Tijdens een extra Algemene Ledenvergadering, waarbij voorzitter, Gerard de Haan, en fractievoorzitter, Ton Spek, de aanwezigen tekst en uitleg gaven over het verloop van de coalitiebesprekingen, hebben de leden van het CDA Sliedrecht hun waardering uitgesproken over de inzet en gevolgde koers.

Ondanks de uitkomst zal de Fractie zich in de komende tijd inzetten voor een positief, kritisch beleid, waarbij voorstellen getoetst zullen worden aan het eigen verkiezingsprogramma.

Tijdens de vergadering werd Nico Bouwman (zie foto) unaniem gekozen tot secretaris en werden kandidaten gesteld voor de a.s. verkiezing voor het Waterschap Rivierenland en de Provinciale Staten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.