Gemeente sluit op 4 augustus condoleanceregister

31 juli 2014
Gemeente sluit op 4 augustus condoleanceregister

SLIEDRECHT - De gemeente Sliedrecht sluit maandag 4 augustus aanstaande om 12.00 uur het condoleanceregister voor de slachtoffers van de vliegramp in de Oekraïne.

Het register lag sinds 21 juli 2014 in het gemeentekantoor. Tot nu toe hebben veel mensen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun steun te betuigen aan de nabestaanden van de slachtoffers door het tekenen van het condoleanceregister.

De gemeente slaat het condoleanceregister op in het gemeentearchief. Als er een stichting voor nabestaanden wordt opgericht dan stuurt de gemeente het register toe aan deze stichting.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.