Steeds maar lekgeprikte banden

14 augustus 2014
Steeds maar lekgeprikte banden

SLIEDRECHT - Hoe iets soms enorm vervelend kan lopen, bewijst het verhaal van de Sliedrechtse Patricia die al jaren wordt achtervolgt door een (of meerdere) personen die haar autobanden steeds lek prikken. Inmiddels is dit sinds januari 2012 al 16 keer gebeurd. Niemand weet wie erachter zit, maar de schade loopt inmiddels al in de duizenden euro's(!) De eerste keer dat het gebeurde, bleek er één band lekgeprikt te zijn. Later ging het om twee lekke banden. Vervolgens de keer daarop waren het er drie en de keer daarop vier!

Dat zoiets emotioneel erg op je inhakt, is vanzelfsprekend: Patricia heeft gevloekt en gehuild en vervolgens voor het eerst aangifte gedaan.

Het is totaal onduidelijk wie er achter de daden zit. Patricia tast volledig in het duister. Ze heeft geen problemen met exen, daar gaat ze goed mee om. Volgens Patricia heeft ze geen dusdanig hooglopende ruzies gehad, dat dit het banden lekprikken tot gevolg zou kunnen hebben, zeker geen 2.5 jaar lang.

Al meer dan 15 keer heeft Patricia inmiddels aangifte gedaan, maar ook de politie kan haar niet verder helpen. Er is door de politie een camera opgehangen waaruit helaas een te vaag signalement van de dader blijkt.

Doordat de frequentie van het lekprikken nogal wijzigt, kan de politie verder ook niet veel doen.

Tips zijn uiteraard altijd welkom bij Sliedrecht.net! Dus heeft u een tip of een idee hierover, schrijf het als reactie onder dit nieuwsbericht! Misschien leidt uw tip wel tot de oplossing van het voorval.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.