Koninklijke IHC neemt deel aan de Tour for Life

27 augustus 2014
Koninklijke IHC neemt deel aan de Tour for Life

SLIEDRECHT - Koninklijke IHC neemt dit jaar met achttien renners deel aan de Tour for Life. In deze door Artsen zonder Grenzen voor de zesde keer georganiseerde sponsortocht fietsen deelnemers van 31 augustus tot en met 7 september in acht dagen vanuit de Italiaanse Alpen naar Nederland. Het doel van deze tocht is om geld in te zamelen, zodat Artsen zonder Grenzen nog meer mensen wereldwijd kan helpen met noodhulp en medische voorzieningen bij rampen, oorlogen en epidemieën.

Het IHC Tour4Life team heeft daartoe maar liefst € 107.225 aan sponsorgeld opgehaald. Een groot gedeelte van dit bedrag is bijeengebracht door vijf sponsoren, te weten

Organisatieadviseurs Scenter, IFS World, Deloitte, De Jong & Lavino en natuurlijk Koninklijke IHC zelf. Daarnaast hebben alle teamleden een forse bijdrage geleverd door geld in te zamelen in de kantines van de verschillende bedrijfsonderdelen, op de afdelingen, bij verjaardagen en op de sportclubs. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid wil IHC op deze manier een bijdrage leveren aan de wereldwijde medische hulp die Artsen zonder Grenzen geeft aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën.

Aanstaande vrijdag 29 augustus vertrekt het team richting Italië om op 31 augustus in Bardonecchia aan de start te verschijnen. Op zondag 7 september is de finish van de Tour for Life op het festivalterrein Megaland in het Limburgse Landgraaf. Het IHC Tour4Life team is te volgen op onze eigen facebookpagina: www.facebook.com/RoyalIHCteamT4L

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.