Derde schaakteam zorgt voor enorme verrassing

01 december 2014
Derde schaakteam zorgt voor enorme verrassing

SLIEDRECHT - Het derde team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft voor een daverende verrassing gezorgd door het ooit zo vermaarde Erasmus 1 met 5-3 te verslaan. Teamleider Marcel Klein zag zijn team een perfecte match spelen. Vooral de jeugdige topborden lieten zich gelden tegen de op papier veel sterkere tegenstanders.

Zo wist Floris Verweij een prachtige aanval met mat te besluiten en hield Jorik Klein een 2000-speler eenvoudig op remise. Ook de gebroeders Stoker bereikten dit resultaat. Vervolgens maakten de routiniers het aan de staartborden af met overwinningen van Willem Kuiper en Jan Sulman en een remise van Kees vd Does.

Met 4 punten staat het gepromoveerde derde team keurig in de middenmoot, een voorlopig geweldig en onverwacht resultaat.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.