Team CMV5-1 van Sliedrecht Sport kampioen

01 december 2014
Team CMV5-1 van Sliedrecht Sport kampioen

SLIEDRECHT - Afgelopen zaterdag is team CMV5-1 van Sliedrecht Sport kampioen geworden van hun poule. Na acht van de negen te spelen wedstrijden konden de door Wilma Bakker gecoachte volleybal meiden reeds de felicitaties in ontvangst nemen.

Het team, bestaande uit Yentl van Bekkum, Rozemarijn Bonthond, Izabel Dekkers, Myléne de Jong, Noa Kentie, Lois Leeuwesteijn en Maud van de Weg, verloor slechts één van de 32 gespeelde sets.

Een rondvaart door de Sliedrechtse grachten is in voorbereiding…

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.