Sofie Habets nieuwe zangdocente bij Muziekvereniging Crescendo

01 december 2014
Sofie Habets nieuwe zangdocente bij Muziekvereniging Crescendo

SLIEDRECHT - Een klein jaar geleden is Muziekvereniging Crescendo begonnen met het aanbieden van zanglessen voor zowel kinderen als volwassenen, wat met veel enthousiasme ontvangen is. Sinds kort is er een nieuwe jonge enthousiaste zangdocente aan de slag gegaan bij Crescendo: Sofie Habets.

Sofie is al jaren bezig met zingen op professioneel niveau. Op dit moment is ze in het bezit van de Bachelor of Music, richting Muziektheater die zij behaald heeft aan de Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Het afgelopen jaar heeft ze stage gelopen bij het M-Lab in de voorstelling 'CIRCUS' en bij Toneelgroep De Appel in de kindervoorstelling 'De Drijvende Stad'.  Sofie maakt ook deel uit van muziektheater groep 'Fenominals'. In het 3e jaar van het conservatorium is ze met World Music Factory meegegaan naar Chili om hier kinderen in getroffen gebieden lessen te geven. Lesgeven is een grote passie van Sofie.

Sofie is dan ook met veel enthousiasme begonnen met het lesgeven aan de zangleerlingen van Crescendo. Ze heeft nog ruimte voor nieuwe leerlingen. De lessen worden gegeven op maandagavond in het verenigingsgebouw van Crescendo “C-12”. Voor meer informatie en inschrijven kunt u kijken op www.crescendosliedrecht.nl/zangles of een email sturen naar info@crescendosliedrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.