Samenwerkingsactie politie en gemeente

08 december 2014
Samenwerkingsactie politie en gemeente

SLIEDRECHT - Op woensdag 10 december a.s. vindt, in het kader van het Donkere Dagen Offensief, het spel “Boef in de wijk” plaats. Deze actie is vorig jaar voor het eerst gehouden op initiatief van de politie en de gemeente Sliedrecht.

Vanwege het grote succes en het vergroten van de bewustwording van de inwoners van Sliedrecht voor de veiligheid van o.a. hun (woon)omgeving tijdens de donkere dagen gedurende de wintermaanden, wordt het spel dit jaar opnieuw gehouden.

Na de start worden bewoners via social media geïnformeerd waar de boef op dat moment bezig is en gaan zij naar de boef op zoek. Aan het spel zijn mooie prijzen verbonden.

klik hier voor de tijden van het programma en voor verdere gegevens.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.