Schrijfmarathon Amnesty International suc6

11 december 2014
Schrijfmarathon Amnesty International suc6

SLIEDRECHT - Op 10 december 2014, de Dag van de Mensenrechten, hield Amnesty International de jaarlijkse Schrijfmarathon. Op deze dag kwamen wereldwijd honderdduizenden mensen in actie voor slachtoffers van schendingen van mensenrechten. Ook in Sliedrecht werden op woensdag 10 december brieven geschreven in de plaatselijke bibliotheek.

In totaal kan de Werkgroep Sliedrecht 59 brieven en 30 kaarten insturen, geschreven door verschillende mensen uit Sliedrecht, waaronder enkele brieven van wethouder Tanis en ds. Schelling.

De Werkgroep Sliedrecht dankt allen die hebben meegeschreven en de bibliotheek voor de medewerking.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.