Baard van Predikant Joost Schelling levert geld op

15 december 2014
Baard van Predikant Joost Schelling levert geld op

SLIEDRECHT - Winterfair weer een succes. De Winterfair van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, die op 12 en 13 december jl. in en rond het kerkelijk centrum De Voorhof werd gehouden, is een groot succes geworden.

Op vrijdagavond werd onder slechte weersomstandigheden gestart met een sponsorloop ‘een rondje rond de kerk’. Maar het enthousiasme van de deelnemers was groot en de opbrengst voor 3FM Serious Request en de kerk nog groter, nl. ca. 1.000,= euro voor elk.

Zaterdags was de Winterfair (ca. 4.200 euro) weer open met tal van stands en in de middag werd een Talentenveiling gehouden. De opbrengst hiervan bedroeg, inclusief het knippen van de baard van ds. Schelling, ca. 1.800,= euro.

De gemeenteleden van deze geloofsgemeenschap kunnen dus terugzien op een geslaagd evenement, niet alleen vanwege de financiële resultaten, maar vooral ook voor de onderlinge contacten en de saamhorigheid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.