Klachtencommissie Woonruimteverdeling Drechtsteden

22 december 2014
Klachtencommissie Woonruimteverdeling Drechtsteden

DRECHTSTEDEN - Als u op zoek bent naar een sociale huurwoning kunt via www.woonkeus.nl reageren op aangeboden woningen.

Dit heet het verdelen van de woonruimte. Meestal gaat dat goed en valt er niets te klagen. Maar een woningzoekende kan zich ook benadeeld voelen. Wie een klacht indient over het verdelen van de woonruimte, kan terecht bij de Klachtencommissie Woonruimteverdeling Drechtsteden.

Dit is een onafhankelijke commissie, die bindende uitspraken doet. Is de klacht terecht, dan kan de benadeelde woningzoekende een passende oplossing tegemoet zien. De commissie doet ook uitspraak over de uitvoering van de voorrangsregeling. Meer informatie: http://www.woonkeus.nl/werkwijze/klachtencommissie

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.