Kerst Sing-in zette de toon voor Kerst

23 december 2014
Kerst Sing-in zette de toon voor Kerst

SLIEDRECHT - Op zondagavond 21 december a.s. werd in de Gereformeerde Kerk Sliedrecht (Middeldiepstraat/hoek Oranjestraat) een Kerst Sing-In gehouden m.m.v. van het bekende Gospelkoor SHINE uit Sliedrecht (met groot combo) o.l.v. Bastiaan van der Pijl, het kinderkoor OP PAD uit Hardinxveld-Giessendam o.l.v. mw. Van der Pijl, André de Jager (orgel) en ds. Joost Schelling. Het werd een echte OPMAAT naar Kerst, mede dankzij de overweldigende belangstelling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.