zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Automobilist rijdt door na eenzijdig ongeval - politie zoekt getuigen

9 maart 2011 (door Ad van Herk)

SLIEDRECHT -De politie zoekt getuigen van een eenzijdig verkeersongeval op de rijksweg A15 ter hoogte van Sliedrecht in de richting van Gorinchem. Dat gebeurde op dinsdagavond 8 maart omstreeks 18.30 uur. Een 25-jarige man uit Genemuiden reed in een Ford Focus Station en werd afgesneden door een automobilist in een donkerblauwe Volkswagen Golf 4. Het kenteken van laatstgenoemd voertuig zou beginnen met ZJ en vier letters en twee cijfers bevatten. De gedupeerde bestuurder, die gelukkig niet gewond raakte, botste door de manoeuvre tegen de betonnen middengeleiding en kwam uiteindelijk rechts tegen de vangrail tot stilstand. Zijn auto was zo beschadigd dat hij niet verder kon rijden. De bestuurder van de VW Golf reed door. De politie doet een oproep aan hem om zich te melden. Daarnaast  wil de politie graag in contact komen met mensen die het incident hebben zien gebeuren of weten we de gezochte bestuurder is. Informatie kan worden doorgegeven via het telefoonnummer 0900-8844.

Lees meer over:

A15 verkeersongeval
Deel dit bericht met je vrienden!