zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Automobilist onder invloed rijdt door na aanrijding en wordt aangehouden

21 maart 2011 (door Ad van Herk)

SLIEDRECHT -De politie heeft op zondagavond 20 maart een 71-jarige Sliedrechter aangehouden nadat hij op Rembrandtlaan een 13-jarige jongen uit Sliedrecht op een zebrapad aanreed en er vandoor ging. Dankzij diverse getuigen, die de man korte tijd later nog eens langs zagen rijden, kon de verdachte op zijn adres aan de Rembrandtlaan worden aangehouden. Hij blies 540 ug/l waarna zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij in verzekering werd gesteld.. De jongen is naar het ziekenhuis in Gorinchem gebracht. Vermoedelijk heeft hij een breuk aan arm en been opgelopen. De politie doet verder onderzoek.

 

Lees meer over:

Rembrandtlaan aanrijding
Deel dit bericht met je vrienden!