zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Winkeldieven aangehouden met 36 tubes tandpasta

27 maart 2011 (door Ad van Herk)

SLIEDRECHT -Een 20-jarige man uit Roosendaal en een 20-jarige man uit Wouw zijn zaterdagmiddag 26 maart aangehouden voor winkeldiefstal. Een medewerker van een supermarkt aan het Burgemeester Winklerplein zag hoe het tweetal een hoeveelheid tubes tandpasta uit het schap nam en even later de kassa passeerde zonder de tubes af te rekenen. De medewerker hield de mannen hierop staande en belde de politie. Deze kwam ter plaatse en hield de mannen aan. Toen agenten vervolgens de mannen controleerden, troffen ze 36 tubes tandpasta aan. De mannen zijn vervolgens meegenomen naar het bureau en in verzekering gesteld. De tandpasta is in beslag genomen.

Deel dit bericht met je vrienden!