zaterdag 22 januari 2022

Alles over Sliedrecht

Inzittenden auto

5 april 2011 (door Ad van Herk)

SLIEDRECHT -Op de kruising Ringerstraat met de Parallelweg heeft op maandagmiddag 4 april omstreeks 17.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

 

Een 19-jarige automobiliste uit Oud-Beijerland reed samen met een 18-jarige vriendin uit Sliedrecht in de auto richting Wijngaarden toen zij in de veronderstelling was dat een 22-jarige automobilist uit Sliedrecht remde om haar voor te laten gaan. De man kwam uit het industrieterrein Nijverwaard-West en reed richting de Parallelweg. De vrouw moest echter volgens de verkeersregels voorrang verlenen maar deed dit door de remmende Sliedrechter niet waarna een aanrijding ontstond. De vrouw en haar vriendin liepen door de klap licht letsel op en werden ter observatie naar het ziekenhuis gebracht. De 22-jarige Sliedrechter bleef ongedeerd.  

 

Deel dit bericht met je vrienden!