Tuesday 21 September 2021

Alles over Sliedrecht

Twee mannen opgepakt op verdenking van diefstal

15 juni 2011 (door Ad van Herk)

SLIEDRECHT -Twee mannen van 24 en 27 jaar uit Sliedrecht zijn op maandagavond 13 juni op heterdaad aangehouden op verdenking van diefstal. De twee werden door een getuige opgemerkt die zag dat de mannen op het terrein van een scheepswerf aan de Rivierdijk liepen met diverse spullen waaronder een vuilniszak met koper. Aan de hand van het doorgegeven signalement en de auto met het kenteken troffen agenten na een uitgebreide zoekactie met verschillende politie-eenheden de auto en een scooter met de verdachten aan op de Molendijk. Beide verdachten hadden opvallend zwarte handen. In de auto lagen dikke kabels en diverse drugsgerelateerde spullen. Het voertuig en de spullen zijn in beslaggenomen voor onderzoek.

 

De mannen zitten nog vast voor verhoor. 

 

Lees meer over:

Rivierdijk diefstal
Deel dit bericht met je vrienden!