woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Verdachten van inbraak snel opgepakt

23 augustus 2011 (door Ad van Herk)

SLIEDRECHT -De politie heeft twee verdachten van inbraak snel opgepakt. Op maandagmiddag 22 augustus 2011 kwam de melding van de woninginbraak. De bewoonster kwam thuis en hoorde boven gestommel. Ze ging weer naar buiten. Op dat moment sprong er iemand van het balkon van de eerste verdieping en deze rende snel weg. Andere getuigen hadden twee verdachten gezien die wegreden in een paarse personenauto. Direct keken politiemensen in de omgeving naar deze auto. Politiemensen zagen zo’n soort auto rijden over de rijksweg en gaven dat door aan hun collega’s. Deze zetten het voertuig aan de kant op de rijksweg A16. In de auto zaten twee mannen van 23 en 25 jaar uit ’s-Gravenhage.

 

Lees meer over:

woninginbraak A16
Deel dit bericht met je vrienden!