zaterdag 6 maart 2021

Alles over Sliedrecht

Man onder invloed aangehouden na vernielen ruit

8 april 2012 (door Ad van Herk)

SLIEDRECHT -De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 april een 23-jarige man uit Bleskensgraaf aangehouden voor vernieling en het rijden onder invloed. Die nacht kwam een melding dat de man bij een woning aan de Hondsdrafstraat een steen door de ruit had gegooid. Agenten gingen hierop ter plaatse, maar troffen de man niet meer aan. Kort hierna zagen andere agenten hem in zijn auto op de Kerkbuurt in Sliedrecht rijden. De man is vervolgens staande gehouden en gecontroleerd. Bij het afnemen van een blaastest bleek de man onder invloed achter het stuur te zitten. Hij is vervolgens aangehouden voor vernieling en het rijden onder invloed en is meegenomen naar het bureau. Daar is hij in verzekering gesteld. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Lees meer over:

vernieling Hondsdrafstraat
Deel dit bericht met je vrienden!