Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Muziekdiploma'
02jul 2012

Muziekdiploma

SLIEDRECHT - Op zaterdag 30 juni werden er weer praktijkexamens afgenomen bij Muziekvereniging Crescendo. Voor de muzikanten een spannende dag, want ze werden individueel beoordeeld door een professionele jury. Gelukkig werd al het harde studeren beloond met mooie cijfers en een officieel diploma. De diploma’s werden ‘s avonds officieel uitgereikt door wethouder Johan Lavooi.

Er werden A-, B- en C-examens afgenomen. De volgende leerlingen behaalden hun A-diploma: Friso Voorberg op altsaxofoon, Martijn Ruisbroek op tenorsaxofoon, Thom van den Heuvel op trompet, Thomas Heij op trompet, Ilse Loeve op dwarsfluit, Rob de Bruin op piano, Isabella de Lange op piano, Mels den Otter op slagwerk, Tâm Koppelaar op slagwerk, Mitchel Vet op slagwerk en Emma van der Poel op hobo. Het B-examen werd succesvol afgelegd door Iris Baars op altsaxofoon, Anouk van der Padt of altsaxofoon, Simoñe Elshout op hobo en Koen Hogendoorn op gestemd slagwerk. Twee muzikanten behaalden zelfs hun C-diploma; dit waren Yoerik de Vries op trompet en Christianne Blijleven op piano.

Er waren ook enkele jonge leerlingen van de Algemene Muzikale Vorming die in de afgelopen periode de twee-jarige cursus succesvol hadden afgerond. De volgende AMV’ers kregen afgelopen zaterdag hiervoor hun certificaat: Annemarie Lommers, Channa van Wijk, Charlotte Liebers, Lisa Teeuw, Lotte van der Poel, Marijn Maasland, Niels van Dijk en Wan-Ting Elkhuizen

Op de foto ziet u de trotse geslaagde muzikanten samen met wethouder Lavooi. Voor meer informatie over muziekles bij Muziekvereniging Crescendo kunt u terecht op www.crescendosliedrecht.nl of bel naar 0184-420201.
 Deel dit bericht met je vrienden!