woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Drie verdachten aangehouden na inbraak in sportkantine

15 augustus 2012 (door Ad van Herk)

SLIEDRECHT - Op woensdag 15 augustus in de vroege ochtend reageerden politieagenten op een inbraakalarm, afkomstig uit een sportkantine in de Sportlaan. Na een achtervolging wisten zij drie verdachten aan te houden.

Op het inbraakalarm reageerden niet alleen de politie, maar ook een medewerker van een beveiligingsbedrijf. Hij zag een auto rijden waarin drie vermoedelijke inbrekers zaten en leidde de politie direct naar ze toe. De automobilist, een 21-jarige man uit Gouda, negeerde het stopteken dat de politie gaf op autosnelweg A15 en ging er met hoge snelheid vandoor. Politieagenten zetten daarop de achtervolging in. Deze eindigde uiteindelijk op een industrieterrein in Barendrecht. Daar raakte de vluchtende auto een paal op de Ebweg en kon niet meer verder rijden. Tijdens de achtervolging is ook een politieauto beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond. De 21-jarige bestuurder werd direct aangehouden. Twee passagiers, van 22 en 27 jaar eveneens uit Gouda, probeerden nog te voet te vluchten, maar ook zij werden snel in de kraag gevat. Het drietal zit nog vast en wordt verhoord op het politiebureau. Het rijbewijs van de 21-jarige bestuurder is ingevorderd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Lees meer over:

Sportlaan inbraakalarm
Deel dit bericht met je vrienden!