zaterdag 6 maart 2021

Alles over Sliedrecht

Twee mannen aangehouden na diefstal van tassen

6 oktober 2012 (door Ad van Herk)

SLIEDRECHT - Een oplettende getuige zag op donderdagavond dat twee mannen zich verdacht gedroegen op de Beijerinckstraat. De politie kwam snel ter plaatse en ontdekte dat het tweetal gestolen goederen bij zich had. Daarop werden de twee mannen aangehouden.

De getuige belde 112 toen hij zag dat twee mannen zich verdacht gedroegen. Politieagenten gingen direct ter plaatse om polshoogte te nemen. De agenten zagen dat een van de twee mannen een mobiele telefoon weggooide. Deze bleek gestolen te zijn. Na onderzoek bleek dat het tweetal even daarvoor bij een meubelzaak in de Leeghwaterstraat was geweest, waar zij mogelijk een personeelsruimte zouden zijn binnengeslopen. Het duo, van 23 en 42 uit Amsterdam, werd aangehouden. Bij de insluiping werden twee tassen gestolen. Een tas werd in de meubelzaak teruggevonden, waar hij na de diefstal was verstopt. De andere tas bleek in bezit te zijn bij van de verdachten. De weggegooide mobiele telefoon bleek ook uit de meubelzaak gestolen te zijn. Het tweetal zit nog vast en wordt verhoord. De politie onderzoekt de zaak.

Deel dit bericht met je vrienden!