zaterdag 6 maart 2021

Alles over Sliedrecht

Man verzet zich bij aanhouding na doorrijden na ongeval

21 oktober 2012 (door Ad van Herk)

SLIEDRECHT - De politie heeft zaterdagnacht een 42-jarige man uit Alblasserdam aangehouden na doorrijden na een ongeval. De man reed onder invloed van drank een lantaarnpaal omver op de Lijsterweg in Sliedrecht. De man werd op het Fazantplein gevonden waar hij zijn auto met schade hij geparkeerd. Hij verzette zich bij zijn aanhouding waarop de agenten hem onder controle brachten en afvoerden naar het politiebureau.

De automobilist bleek na een blaastest teveel gedronken te hebben. Het voertuig is inbeslaggenomen voor onderzoek. De man werd na verhoor zondag weer heengezonden.

Lees meer over:

Fazantplein ongeval Lijsterweg
Deel dit bericht met je vrienden!