maandag 24 januari 2022

Alles over Sliedrecht

Meisjes onzedelijk betast - politie doet onderzoek en zoekt getuigen

11 maart 2013

SLIEDRECHT -De politie doet onderzoek naar een incident dat op Koninginnedag omstreeks 20.00 uur plaatsvond op de Kerkbuurt. Twee 14-jarige meisjes uit Sliedrecht zouden onzedelijk zijn betast door twee jongemannen waarna de verdachten in een auto waren weggereden richting Gorinchem. Agenten hielden het voertuig op de Banneweg staande waarna de inzittenden werden aangehouden. Het betreffen twee mannen van 21 en 22 jaar uit Gorinchem, zij zijn na verhoor in verzekering gesteld. De politie doet onderzoek naar de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Dat kan bij de afdeling Zeden van de politie op telefoonnummer 0900-8844.

 

Lees meer over:

kerkbuurt getuige Koninginnedag
Deel dit bericht met je vrienden!