maandag 24 januari 2022

Alles over Sliedrecht

Foto Van der Kloet krijgt predicaat Hofleverancier

13 maart 2013

SLIEDRECHT - Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, de heer J. Franssen, reikt 21 maart 2013 de oorkonde van 'Hofleverancier' uit aan Foto Van der Kloet B.V.

Hare Majesteit de Koningin heeft op 26 november 2012 besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen, met de toevoeging "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" aan Foto Van der Kloet B.V. toe te kennen, ter gelegenheid van de viering van het 100-jarig jubileum.

Daarna onthullen Burgemeester A.P.J. Van Hemmen en de Commissaris van de Koningin, J. Franssen, het wapenschild. De overhandiging vindt plaats omstreeks 13.40 uur bij het bedrijf van Foto Van der Kloet B.V. aan de Lelystraat 93 in Sliedrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!