Monday 20 September 2021

Alles over Sliedrecht

Vijfde zomerwedstrijd bij Vissen Anders Actieven

9 april 2013 (door Ad van Herk)

SLIEDRECHT -De vissers van de visclub Anders Actieven visten afgelopen donderdagmiddag de vijfde zomerwedstrijd in de Peursumse Vliet.  De totale vangst was 20,850 kg. De vis was bij een aantal vissers leuk aanwezig en het weer was zomers.

De beste vissers waren:
1e  A. van Dijken    16700 gram
2e  J. Stam    2150 gram
3e  H. Muilwijk    1400 gram
4e  G. Brandwijk    300 gram
5e  J. v. Genderen/P. Lomwel    150 gram

De  volgende  zomerwedstrijd is op 15 mei in de Graafstroom bij Café West. Loten om 13.00 uur. Vissen van 13.30 tot 16.30 uur. Het Project Anders Actieven is in principe bedoeld voor iedereen die op een of andere manier gebruik maakt van een sociale regeling. Inwoners van Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en de Graafstroom kunnen hieraan deelnemen. Voorwaarden voor deze wedstrijden zijn dat de hengel niet langer dan negen meter is en dat er niet gevist mag worden met gekleurd voer of rode maden.

Lees meer over:

zomerwedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!