woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Aktie in winkels voor Voedselbank groot succes

8 juli 2013 (door Ad van Herk)

SLIEDRECHT - De inzameling van boodschappen in Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam is goed verlopen. Afgelopen weekend waren er vrijwilligers aanwezig in diverse winkels om te vragen aan het winkelend publiek of zij een ook een boodschap voor de Voedselbank wilde kopen. Het winkelend publiek heeft hele mooie houdbare producten aan de Voedselbank geschonken die de komende periode aan de voedselpakketten worden toegevoegd. De Voedselbank zet zich in voor gezinnen die niet meer in staat zijn om dagelijks brood op de plank te krijgen.

De Voedselbank functioneert als schakel tussen overschot en verborgen gebrek in onze maatschappij. Wekelijks worden in Sliedrecht meer dan 100 pakketten gevuld voor gezinnen in Sliedrecht, Hardinx-veld Giessendam, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf en Nieuw-Lekkerland. De inzameling komt dus goed terecht. Door de teruglopende bijdrage vanuit Voedselbank Nederland wordt de lokale inzameling steeds belangrijker. Ook het aantal gezinnen die gebruikt maakt van de Voedselbank neemt toe. De Voedselbank is dan ook erg blij dat ze zoveel steun ontvangt van de lokale bevolking en onderne-mers. 

Lees meer over:

Voedselbank inzameling
Deel dit bericht met je vrienden!