dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Jonge overvallers op de vuist met Sliedrechters

27 augustus 2013

SLIEDRECHT - Drie jongeren zijn maandagavond laat de bewoners te lijf gegaan van een woning aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht. Dat gebeurde toen het Sliedrechtse echtpaar ontdekte dat het trio probeerde toegang tot hun huis te forceren.

Volgens de politie openden de bewoners de deur terwijl de drie verdachten ''probeerden de woning binnen te dringen.'' Daarop ontstond een vechtpartij. Tijdens de worsteling werden de 47-jarige man en zijn 42-jarige vrouw geslagen en bedreigd door de jongens.

Na het gevecht besloten de overvallers zonder buit af te druipen. Agenten gingen nog op zoek naar de jongens, maar zonder succes.

Lees meer over:

Thorbeckelaan vechtpartij
Deel dit bericht met je vrienden!