zaterdag 31 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Twee verdachten aangehouden voor woningoverval

11 september 2013

SLIEDRECHT - Het arrestatieteam heeft in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 september twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval aan de Thorbeckelaan. Deze overval vond plaats op maandag 26 augustus.

Het regionale overvallenteam kwam de verdachten op het spoor na uitgebreid onderzoek. De twee verdachten van 24 en 31 jaar oud, beide uit Sliedrecht, werden afzonderlijk in hun woning aangehouden.

Overval
Drie verdachten probeerden maandagavond 26 augustus rond 23.40 uur de woning binnen te dringen, toen de bewoners de deur openden. De 47-jarige man en zijn 42-jarige vrouw raakte in worsteling met de drie overvallers, waarbij ze werden geslagen en bedreigd. Na de worsteling vluchtte het drietal zonder buit weg.

Het overvallenteam zet het onderzoek naar deze overval voort.

Lees meer over:

Thorbeckelaan woningoverval
Deel dit bericht met je vrienden!