zaterdag 31 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

19-jarige meldt zichzelf voor woningoverval

17 september 2013

SLIEDRECHT - Een derde verdachte van een woningoverval aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht meldde zichzelf zaterdagavond op het politiebureau. De Dordtenaar (19) is aangehouden.

Vorige week werden voor deze overval al twee verdachten van 24 en 31 jaar oud, beide uit Sliedrecht, aangehouden. Het regionale overvallenteam kwam de verdachten op het spoor na uitgebreid onderzoek. Na de aanhoudingen van de twee verdachten, besloot de derde verdachte zichzelf te melden.

Overval
Drie verdachten probeerden maandagavond 26 augustus rond 23.40 uur de woning binnen te dringen, toen de bewoners de deur openden. De 47-jarige man en zijn 42-jarige vrouw raakte in worsteling met de drie overvallers, waarbij ze werden geslagen en bedreigd. Na de worsteling vluchtte het drietal zonder buit weg. Het overvallenteam zet het onderzoek voort.

Lees meer over:

Thorbeckelaan woningoverval
Deel dit bericht met je vrienden!