zaterdag 6 maart 2021

Alles over Sliedrecht

Bewoners Waerthove genieten van MAX Roadshow

19 september 2013 (door Ad van Herk)

SLIEDRECHT -Samen met de bewoners van verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht vierde omroep MAX het 60-jarige bestaan van de televisie. Samen met presentator Ronnie Tober maakten de bewoners van deze Rivas-locatie een reis langs een aantal televisieprogramma’s van toen.

Herkenbaar
‘Het was geweldig om de bewoners zo te zien genieten’, zegt Jolanda Seyfarth, activiteitenbegeleider bij Rivas. ‘Veel dingen waren erg herkenbaar, zoals de telefoon van Mien Dobbelsteen uit het programma Zeg eens Aaa en de vissenkom van Willem Duys.’ De bewoners herkenden natuurlijk ook de presentator van deze dag: Ronnie Tober.

Nooit verwacht
Toen Jolanda afgelopen zomer de oproep van de televisie-omroep zag, twijfelde ze geen moment. ‘Het leek me fantastisch om dat de bewoners te kunnen aanbieden.’ Samen met ruim driehonderd andere verpleeghuizen in Nederland meldde zij de Rivas-locatie aan. ‘Ik had nooit verwacht dat de Roadshow ook echt hier zou plaatsvinden.’

Lees meer over:

rivas Waerthove omroep MAX
Deel dit bericht met je vrienden!