Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vrijwilligerswerk is een kans voor iedereen'
12nov 2013

Vrijwilligerswerk is een kans voor iedereen

SLIEDRECHT - Of je nu jong of oud bent, 100% fit en gezond bent of niet, vrijwilligerswerk is voor iedereen een mooie kans om weer te participeren in de samenleving!

Vrijwilligerswerk kan helpen om toe te werken naar een betaalde baan.

Er is een unieke mogelijkheid voor inwoners uit Sliedrecht van 18 jaar of ouder om deel te nemen in een vrijwilligersproject.

Voor dit project zoeken wij Sliedrechtenaren van 18 – 65+ jaar die met behoud van uitkering een stukje scholing willen volgen en een aantal dagdelen willen starten met vrijwilligerswerk. Ook mensen die geen uitkering hebben zijn welkom!

Mensen die mee willen doen, kunnen bijvoorbeeld kennismaken met werken in een keuken, met dieren, in de zorg, op een tuin etc. Ook kijken wij naar andere wensen en mogelijkheden en zoeken daar passend vrijwilligerswerk bij.

Naast de mogelijkheid tot participeren bieden wij een intake en een persoonlijke ontwikkelingstoets aan. Maar er is ook begeleiding op de werkvloer en deelnemers krijgen een vakgerichte workshop.

Op 21 november is er een informatiemiddag in gebouw De Reling, Industrieweg 13. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunt u binnenlopen en zien en horen of dit project bij u past.

Wij kunnen ons voorstellen dat u al eerder met ons in gesprek wil over uw mogelijkheden, neem dan contact op met: Stichting Welzijnswerk Sliedrecht,

tel 0184-416729.Deel dit bericht met je vrienden!