zaterdag 6 maart 2021

Alles over Sliedrecht

Kerstattentie voor thuiszorg

23 december 2013

SLIEDRECHT - Alle thuiszorgcliënten van Rivas Zorggroep in Sliedrecht kregen deze week een kerstattentie. Medewerkers van Rivas brachten de attenties bij de cliënten thuis. Ook de bezoekers van de dagbesteding in de Joost van de Vondelstraat werden verrast.

Speciaal

‘Kerst is een speciale tijd en daarom we doen we ieder jaar iets extra's voor onze cliënten’, zegt Eline Kranendonk, teamleider thuiszorg in Sliedrecht bij Rivas. ‘We komen het hele jaar bij de mensen thuis en we vinden het fijn om op deze manier persoonlijke aandacht te geven.’

Mensgerichte zorg

‘Dit is een heel leuk gebaar’, vindt mevrouw Scheermeijer, thuiszorgcliënt van Rivas en bezoeker van de dagbesteding. ‘Ik ben erg tevreden over de zorg van Rivas en dit is een leuk gebaar.’ Dit initiatief past ook goed bij de mensgerichte zorg van Planetree waarmee binnen Rivas wordt gewerkt. ‘Ook die kleine dingen zijn erg belangrijk voor onze cliënten’, vindt Alexandra Seltonrijch.

Deel dit bericht met je vrienden!