Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Multiweld BV neemt Wagenvoorde Lastechniek BV over'
23dec 2013

Multiweld BV neemt Wagenvoorde Lastechniek BV over

SLIEDRECHT - De nieuwe organisatie “Laspartners Multiweld BV” kondigt haar eerste overname aan en neemt per 1 januari aanstaande de activiteiten van Wagenvoorde Lastechniek BV over.

Wagenvoorde Lastechniek BV heeft als lastechnische groothandel de rijkste geschiedenis van Nederland. Een geschiedenis die begon in de jaren dertig toen Albert Wagenvoorde Sr. op zijn fiets Zeeuwse smeden en constructiebedrijven bezocht om de elektroden van Smitweld aan te bieden. De groothandel groeide en moest meerdere malen verhuizen om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. In de 76 jaar heeft Wagenvoorde Lastechniek zich gemanifesteerd als specialist en betrouwbare partij binnen de lastechniek.
 
De familie Wagenvoorde heeft niet in een opvolging kunnen voorzien en heeft daarom besloten de activiteiten van haar vennootschap aan een sterke partner in de branche over te dragen. 
 
Laspartners Multiweld BV heeft als toeleverancier een sterke positie in de Nederlandse lasmarkt. De overname van de activiteiten van Wagenvoorde Lastechniek BV past in de strategie van Laspartners Multiweld BV om haar netwerk van vestigingen en dienstverlening verder te versterken.
Zie ook:
Grote fusie tussen laspartners in afrondende fase (do, 12 dec 2013)


Deel dit bericht met je vrienden!