donderdag 21 januari 2021

Alles over Sliedrecht

Opening CDA-Huis in Sliedrecht

13 januari 2014

SLIEDRECHT - Dat inmiddels alle verloven zijn ingetrokken bij de bestuurs-en fractieleden van het CDA Sliedrecht mag duidelijk zijn, nu a.s. zaterdag 18 januari het CDA Huis aan de Kerkbuurt in gebruik genomen zal gaan worden.

Vanuit het voormalige ‘Lichtbaken’ zal het CDA op de zaterdagen tot aan de Gemeenteraadsverkiezing de burgers van Sliedrecht comfortabel en helder informeren over de belangrijkste onderwerpen. Daarnaast is de CDA Ombudsman, Joop de Vries, aanwezig voor advies.

Het CDA richt zich bij de a.s. verkiezing, onder het motto ‘Kansrijk Sliedrecht’, op een Zorgzaam, Zelfstandig, Sportief, Duurzaam, Lerend, Veilig, Ondernemend en Mooi Sliedrecht. Binnen al deze onderwerpen worden de belangrijkste speerpunten weergegeven.

Het is de bedoeling dat vanuit het CDA Huis, dat geopend zal zijn van 10.00 – 16.00 uur, ook andere activiteiten worden ondernomen of dat in het Huis iets wordt georganiseerd. In dit verband is het belangrijk deze krant of de website (www.cdasliedrecht.nl) te volgen.

Het CDA Sliedrecht wordt bij de a.s. verkiezingen geleid door Ad de Waard, die sinds 2010 wethouder in het College is. In de top van de lijst staan verder Ton Spek, Vincent Prins, Rens den Besten en Joop de Vries.

Lees meer over:

kerkbuurt CDA
Deel dit bericht met je vrienden!