Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Grienden College zoekt beroepsbeoefenaars'
04feb 2014

Grienden College zoekt beroepsbeoefenaars

SLIEDRECHT - “Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd?“ Het Grienden College organiseert voor het eerst hun 'Grienden On Stage.' Zij hopen dat u meedoet aan deze 1e editie van 'Grienden On Stage', een positief podium voor het VMBO ter versterking van de beroepsoriëntatie. 'Grienden On Stage' wil een belangrijke afspraak in uw agenda zijn: maandag 10 maart 2014.

Daarom nodigen ze u uit om u nu aan te melden op: http://www.onderwijsonstage.nl/grienden_aanmelden.php. Een bijzonder en succesrijk initiatief.

Het Grienden College bij monde van Arie van den Herik meldt hierover: 'Naar Delfts voorbeeld wordt 'On Stage' nu al in 8 steden gerealiseerd, dat zijn kansen voor meer dan 8000 jongeren! Ondanks economische recessies zijn gemotiveerde professionals en vakmensen altijd nodig. De jongeren van nu zijn over enkele jaren uw medewerkers of collega’s. Het is belangrijk dat zij goed gemotiveerde beroepskeuzes maken en daar kunt u ze bij helpen door zelf te komen vertellen over uw beroep en werkdag. Op 10 maart vertelt u, samen met ca 150 andere beroepsbeoefenaren, op de Beursvloer van 'Grienden On Stage' aan leerlingen van het Sliedrechtse Griendencollege over uw werk. Op de Doe Dagen van 17 maart ontvangt u één of meer jongeren 1-malig voor een tegenbezoek".

Arie van den Herik van het Grienden College gaat verder: 'Voelt u zich aangesproken door ‘Alles mag je worden… Behalve ongelukkig.’, vraag dan ook uw familie, buren, vrienden, collega’s en zakenrelaties in de regio ook mee te doen aan 'Grienden On Stage'. Ook met vermelding in uw nieuwsbrief, personeelsblad, bedrijfsmagazine, krant en vak en-branchebladen kunnen we de support voor de Dromen van VMBO leerlingen vergroten. Wij verwelkomen de automonteur tot en met de notaris en al die andere mooie beroepen"Deel dit bericht met je vrienden!