Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem ''Op tournee met de VVD''
10feb 2014

'Op tournee met de VVD'

SLIEDRECHT - De gemeenteraadsverkiezingen naderen, de Sliedrechtse VVD-ers bezoeken in dat kader verschillende instellingen in het baggerdorp.

Enkele dagen geleden werd Café Koorevaar bezocht. De liberale ideeën bleken aan te slaan bij het aanwezige publiek. “De regering kan z'n best doen zo veel als ze willen, maar de Tweede Kamer maakt er een zooitje van”, aldus de mening van van nogal wat jongeren.

De uitbater van het café, Piet Bot, is van mening dat de horeca belast wordt met een overdaad aan regelgeving die op het absurde af is. “De ene na de andere accijnsheffing brengt de horeca in zwaar weer. Het café wordt door de bezoeker gezien als een sociale ontmoetingsplaats. De openingstijden vrijgeven zou rust kunnen brengen”, zegt Piet Bot die ruim 25 jaar ervaring heeft in het Sliedrechtse uitgaansleven.

De wijze van handhaving door de locale politie wordt gewaardeerd en is correct. Tijdens deze avond “Op café met de VVD” is vaak te horen dat het uitgaansleven in Sliedrecht als gezellig wordt ervaren.

Zie ook:
VVD Sliedrecht presenteert kopgroep (di, 19 nov 2013)


Deel dit bericht met je vrienden!