Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Doe mee met het Bewonerspanel Sliedrecht'
21feb 2014

Doe mee met het Bewonerspanel Sliedrecht

SLIEDRECHT - De gemeente Sliedrecht vindt het heel belangrijk dat u met plezier in uw gemeente woont. De gemeente hoort dan ook graag uw mening, voorkeur en belevingen. Met die informatie kan de gemeente plannen en beleid maken of aanpassen. Daarom heeft het Onderzoekcentrum Drechtsteden een internetpanel opgezet: het Bewonerspanel Sliedrecht. Dit internetpanel bestaat al een paar jaar. Alle inwoners van 12 jaar en ouder kunnen zich hiervoor aanmelden. Doet u ook mee?

Het Onderzoekcentrum Drechtsteden gaat over op andere onderzoekssoftware voor het Bewonerspanel Sliedrecht. Met deze software wil het onderzoekcentrum de gebruiksvriendelijkheid voor de deelnemer verhogen en de technische kwaliteit verbeteren.

Aanmelden
Alle huidige deelnemers ontvingen pasgeleden een mail waarin hen gevraagd werd om zich via een link in de mail opnieuw aan te melden. Ruim 200 inwoners hebben dit al gedaan! Maar hoe meer, hoe beter natuurlijk. Dus wilt u ook op een makkelijke manier af en toe uw mening aan de gemeente laten weten? Dan kunt ook u zich aanmelden.

Wanneer u mee doet, krijgt u een paar keer per jaar een e-mail met een uitnodiging om een korte online vragenlijst in te vullen. Per keer kunt u beslissen of u de vragenlijst wilt invullen of dat u een keertje overslaat. Uiteraard wordt u ook geïnformeerd over de uitkomsten. Een makkelijke manier om uw mening te laten weten over allerlei actuele onderwerpen die binnen uw gemeente of wijk spelen!
 
de Gemeente hoort graag van u
Hoe meer bewoners meedoen, hoe beter! Doet u ook mee? U kunt zich aanmelden op www.onderzoekcentrumdrechtsteden.nl (let op: zonder ‘s’ tussen ‘onderzoek’ en ‘centrum’)

Klik daar op de ‘bewonerspanel’ in de menubalk links in het scherm.Deel dit bericht met je vrienden!