Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Repair Cafe'
25feb 2014

Repair Cafe

SLIEDRECHT - Afgelopen zaterdag 22 februari vond het eerste Repair Café plaats en het was een groot succes! Er waren 17 bezoekers die een voorwerp meebrachten wat gerepareerd moest worden: Een CD-speler, een oude radio van 60 jaar oud, kapotte fietsen (koplamp stuk, ketting eraf), föhns, gaatje in een trui, fitting van een staande lamp, stofzuiger, klok, broodbakmachine, etc. Ook waren er zeker 15 mensen die even een kijkje kwamen nemen en gezellig een kopje koffie dronken en een praatje maakten.

Positieve reacties
De reacties van de bezoekers waren positief: een warm en gastvrij welkom, het was gezellig en er heerste een  ongedwongen sfeer. Bezoekers waren heel erg blij dat ze geholpen waren en waarderen het initiatief. Ze vonden het enthousiasme van de vrijwilligers enorm en een prettige manier van dienstverlening én ze werden op een professionele manier geholpen.

Dat de eerste try-out zo’n succes zou worden, hadden we niet durven dromen. De SWS en de vrijwilligers van het Repair Café zijn erg tevreden en gaan met stijgend enthousiasme verder om de volgende cafés te organiseren.Deel dit bericht met je vrienden!