Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'SGP-Christenunie:
11mrt 2014

SGP-Christenunie: "Elke stem telt. Die van vrouwen

SLIEDRECHT - SGP-ChristenUnie: "Een blijk van waardering uitdelen aan vrouwen uit het dorp. Dat was onze opdracht voor de Internationale Vrouwendag op 8 maart. Want campagne voeren is niet alleen een kwestie van stemmen winnen, maar ook van delen en uitdelen. Verder spaken we opnieuw met ondernemers op de Kerkbuurt".

Met oranje en blauwe bloemen ging de SGP-ChristenUnie zaterdag 8 maart op pad: "Op de Kerkbuurt, het Burg. Winklerplein en bij Bas van der Heijden verrasten we veel vrouwen met een bloemenattentie. Ook op een groot aantal zorgvuldig geselecteerde adressen hebben we bloemen overhandigd en ansichtkaarten uitgedeeld: ”Ook de komende 950 jaar Sliedrecht SGP-CU”, verwijzend naar het 950-jarig bestaan van Sliedrecht. Zo ver in de toekomst kunnen we niet kijken maar we zijn wel bereid om ons zo in te zetten dat het resultaat toekomstbestendig is".

SGP-ChristenUnie: "Onder de vrouwen zijn er die bij het eigen gezin en huishouden ook klaarstaan voor mindervaliden, of als opvangadres, of bij de wereldwinkel, of in het jeugdwerk, of als voorleesmoeder, of bij het koffie schenken, of als vrouw van een predikant, of in de vrijwillige terminale thuiszorg. Ook langs deze weg veel waardering daarvoor. Ook hierin blijkt: Sliedrecht vaart goed op de vele vrijwilligers".

"Net als tijdens de vorige campagnedagen stonden ook deze keer een aantal ondernemers op ons lijstje. Vaak horen we originele ideeën over het winkelgebied, de bereikbaarheid, de sfeer en acties. Winkeliers doen ook een beroep op de bevolking om bij een digitale aankoop goed na te denken welke gevolgen dat kan hebben voor de Kerkbuurt. Deze stem van de ondernemers geven we graag door".

"Uit de vele contacten krijgen we wel eens de indruk dat de verhalen over ”de onzin van het stemmen” toch niet voor iedereen gelden. Elke stem telt. Die van vrouwen én die van ondernemers tellen zeker mee", aldus de SGP-ChristenUnie.

Meer nieuws op www.sliedrecht.sgp-christenunie.nlDeel dit bericht met je vrienden!