Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem ''Praise Him' geeft Passietijd Muzikale Kleur'
18mrt 2014

'Praise Him' geeft Passietijd Muzikale Kleur

SLIEDRECHT - In de week voorafgaande aan de Stille Week geeft het Christelijk Gemengd Drechtstedenkoor Praise Him de passietijd een muzikale kleur. In de Grote kerk te Sliedrecht geven zij op zaterdag 12 april een concert met het Thema “Kleuren van Genade”, overeenkomstig de titel van de Cantate van bekende Joseph M. Martin: Colors of Grace: Lessons for Lent.

Onder de inspirerende leiding van Jan Quintus Zwart heeft het koor deze indrukwekkende cantate “Kleuren van Genade”  ingestudeerd en u zult niet teleurgesteld zijn over het resultaat.

Aan dit stuk werken bekende solisten mee: de organist André van Vliet, Kees de Bruin piano en Kees Alers fluit. De “verteller” in dit stuk is ds. P.Vermaat. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart. Voorafgaand aan de cantate zullen er door ‘Praise Him’ nog andere liederen ten gehore worden gebracht, terwijl-zoals altijd bij de concerten van Praise Him- er ruimschoots gelegenheid voor samenzang is, dit keer natuurlijk geënt op de passietijd.

Voor meer gegevens zie het bijbehorende agendabericht.Deel dit bericht met je vrienden!