Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Muziekvereniging Crescendo bruist tijdens NLdoet'
24mrt 2014

Muziekvereniging Crescendo bruist tijdens NLdoet

SLIEDRECHT - De landelijke vrijwilligersdag NLdoet, georganiseerd door het Oranje Fonds, was aanleiding voor Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht om eens flink de handen uit de mouwen te steken. Niet alleen in het verenigingsgebouw, maar ook bij verzorgingstehuizen in Boven-Hardinxveld en Papendrecht.

Vrijdagochtend 21 maart werd er afgetrapt in het verenigingsgebouw ‘C-12’. Hier werd ter voorbereiding aan de renovatie in het pand geschuurd, opgeruimd en een groot deel van de hal gesloopt. Tien medewerkers van Rabobank Merwestroom en een aantal actieve vrijwilligers van de muziekvereniging hebben zich de hele dag volledig in het zweet en stof gewerkt, met een fantastisch resultaat. Ondertussen werd ook de tegenprestatie die Rabobank Merwestroom had gesteld aan Crescendo ingelost. Acht leden van het A-orkest hebben voor de inwoners van woonzorgcentrum De Lange Wei in Boven-Hardinxveld vaderlandse liederen gespeeld.

Op zaterdag 22 maart was Muziekvereniging Crescendo ook actief voor NLdoet. Een speciaal samengesteld jeugdensemble heeft de NLdoet dag bij verpleeghuis De Wieken in Papendrecht afgesloten met een concert. De ouderen konden ook  hier genieten van vaderlandse liederen. ’s Avonds nam het A-orkest het sociale stokje weer over. Zij gaven een concert aan ongeveer 100 inwoners van de Merwebolder in De Ark.

Muziekvereniging Crescendo is ontzettend dankbaar voor de inzet die is geleverd door alle vrijwilligers en kijkt met volle tevredenheid terug op het NLdoet weekend.

Foto: Het jeugdensemble van Crescendo in actie bij verpleeghuis de Wieken in Papendrecht.Deel dit bericht met je vrienden!