maandag 1 maart 2021

Alles over Sliedrecht

Thuiszorgclienten verrast

24 maart 2014

SLIEDRECHT - Tien cliënten van de thuiszorg van Rivas in Sliedrecht zijn tijdens NLdoet, zaterdag 22 maart, verrast met een uitje naar de kinderboerderij. Met tien vrijwilligers gingen zij op pad en beleefden zij een leuke dag.

Kinderboerderij
Samen met tien enthousiaste vrijwilligers hebben tien cliënten van de thuiszorg van Rivas een bezoek gebracht aan de kinderboerderij in Sliedrecht. De dag begon met koffie en gebak in de Joost van den Vondelflat in Sliedrecht. Aansluitend vertrok het gezelschap richting de kinderboerderij. Na afloop stond in de flat een lekkere lunch klaar.

‘NLdoet is een mooi initiatief’, vertelt Eline Kranendonk, teamleider thuiszorg bij Rivas. ‘Op deze manier konden we iets extra’s doen voor onze cliënten en dat wisten zij erg te waarderen. Zij vonden het bezoek aan de kinderboerderij heel leuk, omdat er veel jonge dieren waren. Het was een geslaagde dag voor onze cliënten en ook voor de enthousiaste vrijwilligers.’

NLdoet
NLdoet wordt ieder jaar door het Oranje Fonds georganiseerd op 21 en 22 maart. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet centraal en stimuleert iedereen in Nederland om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Informatie
Voor meer informatie over thuiszorg of andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen via Rivas Zorglijn 0900-8440. Meer informatie is ook te vinden op www.rivas.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!