Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Tweede editie Repair-Cafe bouwt voort op eerder succes'
25mrt 2014

Tweede editie Repair-Cafe bouwt voort op eerder succes

SLIEDRECHT - Vorige maand vond het eerste Repair Café plaats in gebouw De Reling in Sliedrecht en het was een groot succes! Er waren 17 bezoekers die een voorwerp meebrachten wat gerepareerd moest worden. De voorwerpen waren heel uiteenlopend: Een CD-speler, een oude radio van 60 jaar oud, kapotte fietsen (koplamp stuk, ketting eraf), föhns, gaatje in een trui, een kapotte rits in een rok, gaatje in een muts, een kapotte rok, een kapot vest, een kapotte jas,  fitting van een staande lamp, stofzuiger, klok, broodbakmachine, senseo apparaat, tosti-ijzer, speelgoed autootje etc. Ook waren er zeker 15 mensen die even een kijkje kwamen nemen en gezellig een kopje koffie dronken en een praatje maakten. Het onderlinge contact verliep in een prettige en aangename sfeer.

De bezoekers vulden een evaluatieformuliertje in en ze gaven terug dat het gezellig was, dat er een ongedwongen sfeer heerste en dat er een warm welkom onthaal was en een gastvrije sfeer. Bezoekers waren heel erg blij dat ze geholpen waren en vonden het een heel leuk initiatief. Ze waren erg te spreken over het enthousiasme van de vrijwilligers en over de prettige manier van dienstverlening en ze vonden dat ze op een professionele manier werden geholpen.

Dat de eerste try-out zo’n succes zou worden had SWS niet durven dromen. De Stichting Welzijnswerk Sliedrecht en de vrijwilligers van het Repaircafe zijn erg tevreden en gaan met stijgend enthousiasme verder om de volgende cafés te gaan organiseren. Wil je meehelpen met organiseren?
Ze kunnen nog nieuwe vrijwilligers gebruiken. Ben je handig met fietsen, met elektrische apparaten, met kleding reparatie of als gastheer of gastvrouw, geef je gerust op.

Zaterdag 29 maart zal er wederom in gebouw De Reling (Industrieweg 13) een Repair Café plaatsvinden van 10:00 tot 13:00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie kan men bellen naar  0184-416729 of e-mailen naar a.vereijken@welzijnswerksliedrecht.nl.

Zie ook:
Repair Cafe (di, 25 feb 2014)
Doe mee in het Repair Cafe (vr, 7 feb 2014)


Deel dit bericht met je vrienden!